精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
11.Fox has a little sister,Louise and some good friends,Dexter,Carmen and Junior.This afternoon,Fox is going swimming with his friends.He will take Louise with him.At the pool Fox meets his friends.Everyone runs for the pool.
"Who will jump from the high board?"says Dexter.
"Not I,"says Carmen.
"Not I,"says Junior.
"I don't like high places,"says Fox.But Louise climbs up to the high board.
"Come down right now!"says Fox.
"Come and get me,"says Louise.Fox climbs up the ladder.He doesn't like this at all.His knees begin to shake.
But when Fox gets to the top,Louise is not there."Go on and jump!"says Dexter."Louise did it,"says Carmen.Fox closes his eyes.And he jumps.Fox hits the water with a big splash.
"Hooray for Fox!"everyone cries."What a fine jump."

71.How many friends does Fox have?C
A.One 
B.Two  
C.Three    
D.Four
72.What is Fox going to do with his friends?A
A.Swimming    
B.Fishing  
C.Boating    
D.Hiking
73.Who jumps from the high board first?B
A.Dexter     
B.Louise     
C.Carmen        
D.Junior
74.What does the word ladder mean?D
A.站台  
B.跳板  
C.绳子  
D.梯子
75.Why does Fox climb up to the high board?B
A.Because Fox liked jumping very much.
B.Because Louise asked him for help.
C.Because Louise liked jumping with Fox.
D.Because Fox liked jumping with Louise.

分析 Fox有一个妹妹,Louise和一些好朋友,Dexter,Carmen 和 Junior.今天下午,Fox和他的朋友们打算去游泳.他将带Louise和他一起去.在游泳池Fox见到了他的朋友.每个人都跑向游泳池.
"谁会从高高的木板上跳下来?"Dexter说道.
"不是我,"Carmen说.
"也不是我"Junior说.
"我不喜欢很高的地方,"Fox说,但Louise爬上了高高的木板.
"马上下来!"Fox说道.
"来帮我",Louise说道.
Fox爬上了梯子,他一点也不喜欢,他的膝盖开始发抖.
但是当Fox到达顶部时,Louise不在那里."继续跳!"Dexter说,"Louise跳了,"Carmen说.
Fox闭上眼睛,他跳了下来,Fox溅起了一大片水花.
"Fox万岁!"每个人大叫着,"多好的一跳啊!"

解答 71.C. 细节理解题.根据Fox has a little sister,Louise and some good friends,Dexter,Carmen and Junior..可知 Fox有一个妹妹,Louise和一些好朋友,Dexter,Carmen 和 Junior,在这里应该是三个朋友,故选C.
72.A.细节理解题. 根据This afternoon,Fox is going swimming with his friends.可知今天下午,Fox和他的朋友们打算去游泳.故选A.
73.B. 推理判断题.根据."Go on and jump!"says Dexter."Louise did it,"says Carmen.."继续跳!"Dexter说,"Louise跳了,"Carmen说.可知Louise 先跳下去了,故选B
74.D.词义猜测题.根据Fox climbs up the ladder和But when Fox gets to the top.可知 这里Fox爬到了顶部,应该是顺着梯子爬的,所以这里ladder应该是梯子的意思.故选D
75.B.推理判断题. 根据But Louise climbs up to the high board,和"Come and get me,"says Louise.可知Louise爬上了高高的木板并且他让Fox来帮她.故选B.

点评 本文较为简单,大部分题目都是细节理解题,只要理解文章意思,仔细阅读,从文中寻找答案,即可轻松解答.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.选出其划线部分与所给单词的划线部分读音相同的选项
finished(  )
A.reachedB.playedC.borrowedD.needed

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

8.由于树木被大量砍伐,植被面积逐年减少,空气受到严重污染,臭氧层遭到严重破坏…人们已经感到气温逐年升高,就在前不久,印度的高温已致1700余人死亡,对此现象,你有何看法?请以"How to Protect____"为题,写一篇80--100词的短文,谈谈你的看法. 
    提示词:pollution,reuse,plan 
    要  求:1.语句流畅,书写工整. 
            2.使用所给提示词,并适当发挥. 
           3.文中不得出现真实的人名、地名等信息.
How to protect our environment?
As a student,we should try our best to protect our environment.Now the pollution is more and more serious.Too many buses and cars can be seen on the road.So we should go to school by bike or on foot.And we should also ask our parents to ride bikes to work.We should reuse water,for example,when I finish washing the clothes; I use the water to clean the floor and water flowers.At school,I think saving paper is necessary,so I often make full use of paper.At the same time,I never use plastic bags.And I advise my parents to plant some trees behind my house.It's important for us to live a low-carbon life to protect the environment.Lower carbon,happier life..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

1.Cameron is the youngest UK prime minister(首相) in nearly 200years.
When he was in primary school(小学),Cameron had a poor school report in the class.But he said he had a very happy time.
After primary school,he went to Eton School.Cameron was a problem boy there.Once he hurt his foot when dancing on a school trip.Another time,he didn't behave well and the teacher asked him to copy 500lines of a book.
After high school,Cameron decided to take a year off.He traveled and worked in Russia and China's Hong Kong.
He went on to Oxford University(牛津大学) to study.He was very active there.He was chosen captain of the tennis team because of his gift for tennis.He was a member of a dining club.He also did well in studies.His teacher said Cameron was one of his best students.
After college,Cameron entered polities.In 2001he became a Member of Parliament(议会).In 2005,at the age of 38,he became the leader of his party.
Now he has become the UK's new prime minister.He is facing a country with a lot of problems.Britain has many money difficulties.Many people have lost their jobs.British people will be looking to see if he has good ways to solve those problems.
56.We can know from the passage that CameronD in primary school.
A.did well in his studies B.was a clever student
C.was a brave student D.was weak in his studies
57.After high school,Cameron once worked inD.
A.the USA B.Eton School C.Oxford University D.Hong Kong
58.The underlined word"gift"in the passage probably means"B"in Chinese.
A.礼物B.才能 C.爱好 D.运动
59.In 2005,Cameron becameC.
A.the captain of the tennis team 
B.a Member of Parliament
C.the leader of his party 
D.the UK's new prime minister
60.Which of the following is true according to the passage?D
A.Cameron behaved well in high school.
B.Cameron started a tennis club at Oxford University.
C.As a new prime minister,Cameron is still too young.
D.As a new prime minister,Cameron faces many problems.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

6.I went home one Saturday afternoon in the autumn of 1993to get some work done in the garden.While sweeping leaves on the ground,my five-year-old son Nick came over and asked me to write something on a piece of paper to make a sign for him.
"What for?"I asked.
"I'm going to sell some of my stones,"he answered.
Nick was fascinated with stones and had collected many stones from all over."I'm busy to do
that for you.Go and ask your mum for help."I said.
A short time later,Nick returned with a sign,reading,"Stones.One Dollar Each".He took the sign,a small chair and four of his best stones and walked to the road in front of our garden.There he put the stones in a line and sat down on the chair.
After half an hour,nobody passed by.I walked to him and asked him to go back,but he didn't.
Another half hour later,a small car came down the road.I watched as Nick stood up,holding his sign up.A woman rolled down a window and read the sign.I couldn't hear their talk,but I saw the woman turn to the driver and the man reach for his pocket.
I sat in the yard,as Nick ran to me.Waving the dollar,he shouted,"I told you I could sell one stone for a dollar-if you believe in yourself,you can do anything."

49.The writer didn't help his son becauseC.
A.his wife is better at making a sign       
B.he didn't know what to write
C.he was busy sweeping leaves            
D.he didn't want his son to sell the stones
50.Nick was a boyB.
A.who was kind   
B.who had a strong mind
C.who was honest   
D.who had many hobbies
51.The best title for this passage isA.
A.My son's first sale    
B.Let's collect stones
C.How to sell a stone   
D.My son's hobby
52.From the story we can know thatD.
A.the story happened in spring             
B.the car was driven by a woman
C.Nick spent half an hour selling one stone  
D.the father might be moved (感动) by his son.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

16.Nick is a knight(骑士).But he doesn't like to ride and he doesn't like to fight.Nick likes to read and write,and he likes to knit(编织).
One night,there was a knock at the door."I need you to fight a dragon(龙)!"cried King Kareen.
"But I'm the wrong kind of knight!"said Nick."I don't like to fight."
"Never mind!Hurry up!"cried the King.
"The dragon is in my bed!"said the King.Nick's knees were knocking.He lifted the blanket(毯子) and saw a little dragon."I'm freezing."The dragon said.
Nick quickly started knitting.He knitted a coat,some long socks and some pants for the dragon.The dragon was glad."Thank you!"he said and off he went.
"I think you're the right kind of knight!"said the king.

71.What does Nick do?B
A.A king 
B.A knight     
C.A knitter         
D.A writer
72.Nick likes to read,write andD.
A.ride  
B.fight
C.sing       
D.knit
73.Why were Nick's knees knocking?Because Nick wasB
A.so glad 
B.too frightened
C.a wrong kind of knight    
D.a right kind of knight
74.The dragon was in the King's bed becauseC.
A.he liked the king  
B.he was hungry
C.he was freezing   
D.he liked Nick
75.The dragon was very glad and went off afterA.
A.Nick knitted some clothes for him  
B.Nick had a big fight with him
C.the King gave him much food
D.the King gave him much money.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.Which of the following phonetic transcriptions(音标) is right for"the hour"?(  )
A./?? au?/B./θ? ?u?/C./?I au?/D./θI au?/

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.You'll _____________/feil/in the final exam if you don't work harder.(  )
A.feelB.fellC.failD.fill

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.The teacher asked us _________.(  )
A.when did I finish my homework
B.why didn't we tell him about it earlier
C.what we were interested in
D.where are going to have our lunch

查看答案和解析>>

同步练习册答案