精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
9.For Children
Museum:Children's Museum,220South Main Street,492-6363
Story time:Children's Library,141Catherine Street,Wednesday at 10a.m.678-2817
Sports:Football Club,Tuesdays and Thursdays.4p.m.492-5622             
Basketball Club,Wednesdays and Fridays 9:15a.m.678-2506
Art Club:Sunday at 9:30a.m.215-5368
Cinema:New Films for Children,269Brick Road,463-9101
Useful Phone Numbers
Fire﹠Police:911           
Fast Food Restaurant:215-547-0422
Hospital:215-722-2256     
Visitor Information Centre:1-800-925-9847
Taxi:215-536-7000         
Visitor Hotel Information:1-800-739-7302

80.Where should you go if you are interested in stories?Children'sLibrary
81.What numbers should you call if you need some information about hotels?1-800-739-7302
82.When a house is on fire,which number should you call?911
83.What's the address of Children's Museum?220SouthMainStreet,492-6363
84.If you want to play football,you can go toFootballClub.

分析 本文主要分两部分向我们介绍了:为孩子们准备的(博物馆,故事时间,体育,篮球俱乐部,艺术俱乐部,电影院),包括它们的时间,地点等;及一些有用的电话号码等.

解答 80 Children's Library 细节理解题:根据For Children为孩子们准备的;Story time:Children's Library故事时间:儿童图书馆,故得出答案.
81 1-800-739-7302 细节理解题:根据Visitor Hotel Information:1-800-739-7302这是游客宾馆有关宾馆信息的电话,故得出答案.
82 911 细节理解题:根据Fire﹠Police:911 火警电话911,故得出答案.
83 220South Main Street,492-6363 细节理解题:根据Museum:Children's Museum,220South Main Street,492-6363博物馆:儿童博物馆,南大街220号,电话是492-6363,故得出答案.
84 Football Club 细节理解题:根据Sports:Football Club,Tuesdays and Thursdays体育:足球俱乐部,周二和周四,故得出答案.

点评 本文难度不大,仔细通读文章,把握细节,即可准确解答.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

10.A city without cars would be very strange,right?But Venice is such a city.
Venice is in the northeast of Italy.It wasn't built on land,like Beijing or Shanghai,but on more than 110islands.Seawater is everywhere around the city.
Even so,travel isn't difficult.The waterways have always been the best way to get around.There are 117waterways and more than 400bridges that can guide you where you want to go.People in Venice move from place to place by boat.
Water makes the city special,but it is also a big problem.Sometimes tourists will have such strange experiences.One moment they walk across the Rialto Bridge,and there's nothing special.But when they come back to the bridge an hour later,it's underwater and everyone is wearing rain shoes.
Once,people used too much underground water.This made the city get lower little by little.Now the city has gone down by 23centimeters.Another problem is the rising seawater.The temperature has risen over the years.This has made the ice of the Arctic Ocean (北冰洋) melt( 融化).Every year,high waters hit the city in autumn and winter.When a lot of water comes,more than half of the city is underwater.
Scientists are trying different ways to stop the city from getting even lower.The Italian government has asked some of Italy's biggest companies to build the MOST project,which was planned to be build under the seawater to stop the rising water.Anyway,this project is helping solve the problem.
53.Which is the best way to travel in Venice?A
A.The waterways.
B.Taxis and cars.
C.400bridges           
D.Boats and rain shoes.
54.What doesn't cause Venice to get lower and lower?B
A.The ice of the Arctic Ocean melt.
B.Seawater is everywhere around the city.
C.People used too much underground water  
D.The temperature has become higher over the years.
55.What can we infer from the last passage?D
A.Venice is sure to stop getting lower.
B.High waters won't hit Venice any more.
C.Scientists can solve the problems easily    
D.Some possible ways help to solve the problem.
56.What's the best title of this passage?C
A.The Places of Interest of Venice           
B.The History of Venice.
C.The Specials and Problems of Venice       
D.The MOST Project of Venice.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.How are they going to the countryside tomorrow,______ bike or ____ foot?(  )
A.by,byB.on,onC.by,onD.on,by

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.---When      one of the twin brothers ___________to Shanghai?---Next month.(  )
A.shall;flyB.is;going to fly
C.are;flyingD.are; going to fly

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

4.Dear Know,
     I need some advice on how to make friends!I have just moved to a new cit.I am 13.I don't know anybody here and I want to make some friends.What's the best way?Where can I meet people?
                                                                      Yours,
                                                                      Tony
Dear Tony,
    There are lots of things you can do.First,you can ride your bike in your neighborhood and try to find some kids.When you find some,you can go up and talk to them.You should also let your parents know that you want to make friends because they can help you.Maybe you can ask your parents to take you to the library or some places where there are lots of kids.You could try joining an art class or a sports club.These are all great ways to meet people.You can try making friends at churches (教堂) too if you go to church on Sundays.Try to be active wherever you are,but just be yourself and don't try so hard.It takes time and patience (耐心).I hope you will find a best friend soon!
                                                                          Yours,
                                                                          Know
Information Card
Tony's problem:he doesn't know how to  (81)make friends.



Know's advice
Places to meet other kidsNeighborhood,the (82)library and churches.
ActivitiesJoin an art class or a (83)sports club
How to behaveTry to be (84)active,but don't try too (85)hard.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.Some western countries insist that China is one of the world's biggest greenhouse gas emitters (温室气体排放者).But in fact our government has taken actions (46)actively to struggle with climate change.
Firstly,the public are educated to (47)pay more attention to the environment.As the government expects,the people have reached a very (48)high level of knowing low-carbon economy(低碳经济).(49)If you watch TV,listen to the radio or read newspapers,you'll find low-carbon lifestyle has become a fashion.Secondly,developing renewable energy is another action.The government is(50)buildingmany wind farms and solar power stations in the deserts.Of course,(51)within a long time,China will continue using the coal.At the same time,the government has been making(52)laws to punish those people who dare to destroy the environment.Besides,some (53)scientists have suggested that greening the deserts is more important than developing new forms of energy.Their(54)latestresearch shows that 80% of the CO2 in the atmosphere comes from land?use.
As we know,China hasn't (55)achieved a balance between the green lifestyle and the economic growth,but we are on the way.We'll take more actions to reduce the greenhouse gas emission.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

1.Most people have a cellphone(手机).When you are walking on a busy street,you will see many people speaking on their phones.Many people say they can't imagine how they live without a cellphone.
Cellphones play an important role in our daily life,such as keeping in touch with others,calling home or the police if there is any emergency.Although cellphones can help us a lot,we must think of others when we use them.Unfortunately,some people do not consider others when using their cellphones.For example,some cellphone users speak too loudly and discuss personal matters in public places.Some people make phone calls in the cinema.Some people talk for a long time on the phone while they are driving on the busy road.Someone's cellphone will ring during an important meeting.Many people complain about these bad manners.In their opinion,cellphone users shouldn't disturb others when they make a call.
Then how to use a cellphone politely in public?The following rules will help you.When you're in a meeting,watching a movie or having a lesson,you'd better turn off your cellphone.When you get a call and you're with friends,try to make the call as short as you can.If you are waiting for an important call,then make sure that you tell others about this at the beginning of a meeting.It's rude to scream(尖叫声) or shout on the phone.Make sure you will be heard only by the caller but not by the others around you.Besides,if possible,find a quiet place where you can talk in private.

56.You can see many people usingB in the street.
A.radio          
B.cellphones           
C.MP4
57.What's the Chinese meaning for the underlined word"emergency"A?
A.紧急情况          
B.娱乐活动         
C.公益活动
58.People must considerB when they use cellphones in public.
A.themselves     
B.other persons       
C.their family
59.It is good manners for cellphone users toC.
A.make phone calls in the cinema
B.talk about personal matters loudly in public
C.turn off the phone during an important meeting
60.The best title for this passage isA.
A.Cellphone Manners       
B.Cellphones Are Very Useful    
C.Having a Meeting.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

18.
 be,dangerous,we   who,do,good,
activity,play,where,behavior
School is not the safe place as it used to be.How to keep school safer?How to help students stay away from(116)danger?There are many (117)activitiesthat teachers can do to teach safety in an easy way.Here are some stories from the students  (118)whohave had the safety class in No.1Middle School.
Mike Smith:About Sports Safety
Once,our head teacher made up a story about sports safety.All we needed to do (119)wasto point out safe and unsafe sports (120)behaviorsin the story.From this lesson,we knew we should always do warm-up exercises before(121)playing    sports and drink some water after that.
Amy Young:About Classroom Safety
Yes,making up stories is a good way to learn and enjoy(122)ourselves.We  were once asked to make up a story about a boy called Naughty.He always did something naughty in the classroom and got himself into trouble.In this way,we learned to behave (123)welland get on well with each other.
Frank Green:About Fire Safety
In our school,we have a fire emergency response practice(火警应急演习) in September every year.So we know(124)whereto go if there is a fire in school.We learn to use the fire  extinguisher(灭火器),too.But I(125)don't  think we should be allowed to put out the fire alone,it's too dangerous for young students like us.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.Move our eyes quickly over the text to look for some information when we read.Which of the following reading skills do we use?(  )
A.Skimming.B.Scanning.
C.Predicting.D.Guessing word meaning.

查看答案和解析>>

同步练习册答案