分析 我有两个可爱的宠物,一个是Fly,是一只狗,一个是花花,是一只猫.
Fly很淘气,有时候在厨房偷食物,有一次将桌子上的盘子弄碎了,当我回到家,看见碎了的盘子很生气,Fly非常害怕马上回了他自己的床上.
花花不是很漂亮但是很可爱,周末每晚,花花睡在我的床上,当她睡了,她总是打呼噜,很搞笑.花花也调皮,每次做了坏事,我的奶奶要去抓他的时候,他很快的跑开,静静的藏在床下.Fly和花花喜欢和我玩游戏,我非常喜欢他们.
解答 这篇文章讲述的是作者的两个可爱的宠物,一个是Fly,是一只狗,一个是花花,是一只猫,文中介绍了这两个宠物的情况及有意思的事情.
46.D.细节理解题.根据第三段Huahua is a white and yellow cat.(花花是一只白黄相间的猫)可知此题答案是D.
47.A.细节理解题.根据第二段Fly pulled (拉) a piece of meat off the table.But he was not careful enough.The plate also fell to the floor.Fly在拖一块肉的时候不小心把盘子拖到了地上,所以选A.
48.B.细节理解题.根据文中原句I have two pets.(我有两个宠物)可知此题答案是B.
49.C.细节理解题.根据倒数第二段Whenever she does something bad and my grandma tries to catch her,she runs away quickly and hides quietly under the bed可知是花花做错了事情静静的藏床下,故选C.
50.B.推理判断题.结合第三段Huahua is a white and yellow cat.可知花花是一只猫,故A对,结合第三段Every night at weekends,Huahua sleeps on my bed可知花花每周末的晚上睡在作者的床上,故B错,根据最后Fly and Huahua love to play games with me and I like them very much.可知Fly和花花喜欢和作者玩游戏,故C对,结合Huahua is also naughty可知花花很调皮,故D对,故选B.
点评 掌握全文的大意之后,细细阅读每篇材料后的问题,弄清每题要求后,带着问题,再回到原文中去寻找、捕获有关信息.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | you | B. | your | C. | yours | D. | yourself |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| Tu Youyou Won the 2015Nobel Prize for Medicine The 2015Nobel Prizes have been announced (宣布).Sweden's Nobel Prize committee(瑞典诺贝尔奖委员会)said the Nobel Prize for medicine will go to scientists from Ireland,Japan and China.William Campbell from Ireland and Satoshi Omura from Japan share the prize for their discovery of the drug avermectin(除虫菌素).The prize for medicine is also going to Tu Youyou.She discovered artemisinin(青蒿素).The committee said her greatest achievement is that the discovery of artemisinin has given the world new ways to fight against malaria (疟疾).That's why Ms.Tu got the prize. |
| The Best Runner We had a sports day at school yesterday.Last year's best runner,Li Yu,only won the second prize in the 800-meter race.Instead,Yang Liu from Class 2came first by two seconds.Next year the race is going to be more interesting!Who will be the best runner?I wonder. |
| Good-bye,Mr.White! Our English teacher,Mr.White,has finished his two years'teaching at our school and will leave next month.Mr.White is an excellent teacher and he's always friendly to us.We'll never forget his lively and interesting teaching.We are lucky to be his students.We thank him for all his hard work and wish him a nice journey home.We will miss you,Mr.White! |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | when will the train to Beijing leave | |
| B. | when the train to Beijing would leave | |
| C. | when the train to Beijing left | |
| D. | when the train to Beijing leaves |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | two millions | B. | Two millions of | C. | millions of | D. | million of |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com