精英家教网 > 练习册解析答案 > 全解全习七年级英语人教版 > 第48页解析答案
全解全习七年级英语人教版

全解全习七年级英语人教版

注:当前书本只展示部分页码答案,查看完整答案请下载作业精灵APP。练习册全解全习七年级英语人教版答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。

Ⅱ. 阅读填空
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有一项为多余选项。
I'm Jane Green. I have four pictures. Look! 6.
D
These are my uncle and my aunt. Those are their sons, Jack and Tim. They are in Beijing. Look at this picture. 7.
C
She is my sister. Her name is Gina and she is six. Here is a picture of two boys and one girl. 8.
A
Who are the two boys? They are my good friends, Li Qiang and Xiao Ming. 9.
E
These are my grandparents. Those are my father and my mother. 10.
B
We are in China.
A. I'm the girl in the picture.
B. The two girls are my sister and me.
C. You can see a nice girl.
D. This is a picture of my uncle's family.
E. Here is a photo of my family.
F. It isn't my picture.
答案:6. D
解析:根据下文These are my uncle and my aunt.可知说的是叔叔家的照片,选D。
7. C
解析:根据下文She is my sister.可知提到一个女孩,选C。
8. A
解析:根据上文two boys and one girl及下文Who are the two boys?可知“我是照片里的女孩”,选A。
9. E
解析:根据下文These are my grandparents...可知说的是全家福,选E。
10. B
解析:根据上文my father and my mother及We are in China.可知说“这两个女孩是我妹妹和我”,选B。
Hello, I'm Eric. I have a happy 11.
family
. Here is a 12.
photo
of us. These are my father's father and mother. 13.
They
are my grandparents. 14.
Who
is this girl? Oh, she is my 15.
sister
, Ella. She is five. She is quiet. She really 16.
likes
reading. She always reads a story 17.
at
night. The boys are my brothers, John and Bob. John is ten and Bob is eight. We have a lot of 18.
fun
together. John likes to go 19.
hiking
. Bob is very clever and he likes playing basketball. I love them. We are really good 20.
friends
.
答案:11. family
解析:“幸福的家庭”,用family。
12. photo
解析:“一张我们的照片”,用photo。
13. They
解析:指代my father's father and mother用they,句首首字母大写。
14. Who
解析:问“这个女孩是谁”,用who,句首首字母大写。
15. sister
解析:根据下文She is five.可知是妹妹,用sister。
16. likes
解析:主语She是第三人称单数,“喜欢阅读”用likes reading。
17. at
解析:“在晚上”用at night。
18. fun
解析:“玩得很开心”用have a lot of fun。
19. hiking
解析:“去远足”用go hiking。
20. friends
解析:“我们真的是好朋友”,用friends。
Ⅳ. 任务型阅读
     I am a student in China now. My name is Kelly Smith. I live with my parents, two sisters and a brother in Beijing. My parents teach English in No. 6 
Middle School. I study in the same school. I am happy here, because I like my new school and classmates. My classmates are very kind. They 
like to play with me because I look different from them.
    I have blue eyes and long blonde hair. They say I look like a doll (洋娃娃). What's more, I speak English well. Lots of students like to talk with 
me to improve (提高) their English.
根据短文内容回答问题。
21. How many people are there in Kelly's family?
22. What is Kelly's father's job?
23. Why does Kelly like her classmates?
24. What's the colour of Kelly's eyes?
25. Why do the students like to talk to Kelly?

答案:
21. Six.
22. He is a teacher.
23. Because they are very kind.
24. Blue.
25. Because Kelly speaks English well and they want to improve their English.