分析 本文主要写了校园欺凌事件的存在和反欺凌的解决办法.
解答 32.B 细节理解题.根据句子It's just as easy to be nice as it is to be mean and manners and respect cost nothing,对比人和善是很容易的,因为它是意味着,礼貌和尊重没有任何代价.所以答案选B.
33.C细节理解题.It's mainly happening through social media but there is physical and social bullying.它主要通过社会媒体发生,但存在身体和社会欺凌.后文people getting"booked"in hallways 是对这个观点解释,所以答案选C.
34.D 推理判断题.根据句子"make their voices heard without fear"and tell someone if they are being bullied.让他们的声音毫无畏惧",告诉别人他们是否被欺负了.可以推断出分享经经历助人们解决它.所以答案选D.
35.A 推理判断题.根据句子The bullying never stops if there is social media involved-you don't leave it behid you at the school gates.欺负行为从未停止如果有社会媒体参与.除非你在校园里不让它存在于你的身后.可以推断出敢于被欺负的时候说话,所以答案选A.
点评 阅读理解题测试考生在阅读基础上的逻辑推理能力,要求考生根据文章所述事件的逻辑关系,对未说明的趋势或结局作出合理的推断;或根据作者所阐述的观点理论,对文章未涉及的现象、事例给以解释.考生首先要仔细阅读短文,完整了解信息,准确把握作者观点.
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:信息匹配
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:信息匹配
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| Francisco Nunez,112 He is from Bienvenida,Badajoz,southern Spain.Nunez lives with his daughter.He says he doesn't like the pensioners'(领养老金的人) daycare center because it's full of old people,whose negative attitude towards life affects him deeply sometimes.Despite his old age.he has always maintained (保持) a youthful outlook,and that is what has kept him going on. | Pedro Rodriguez,106 He lives in Cangas de Onis,Asturias,northern Spain.Rodriguez plays the piano every day in the living room of the flat where he lives with his wife who is nearly 20 years younger than him.Their daughters visit them often.His hobby is something that he feels has kept him young."The nuns (修女) taught me how to play the piano as a child,"he says. |
| Maximino San Miguel,102 He lives in Leon,northern Spain.San Miguel discovered his passion (酷爱) for amateur dramatics at the age of 80 and has participated in many local productions.He didn't go to school as a child because he was sent to work as a shepherd(牧羊人).He prefers reading books about drawing and travelling.Now this hobby,he said,has kept him full of energy. | Pilar Fernandez,101 She lives with her daughter Pili,granddaughters Flori and Ana in Ambas,Asturias,northern Spain.Fernandez suffered hunger and hardship during the war years alongside her nine brothers and sisters.To avoid history repeating itself,she limited herself to just one child."From pure fear,I didn't have anymore,"says Fernandez.One of the best things for her health,she says,is tending livestock (家畜) and a vegetable garden. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | It | B. | Which | C. | What | D. | That |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com