分析 本文讲述的是音乐的魔力,比语言更有力,会以不同的方式影响着人们.
解答 28.D 细节理解题.根据第一段提到A piece of music can produce a response in the heart and mind.Like feeling an electrical current or receiving a personal radio signal,music has a spiritual effect on a person.Different kinds of music influence people in different ways音乐会对人的身心产生影响,不同的音乐用不同的方式来影响人们,所以说音乐是有魔力的,故选D项.
29.C 细节理解题.根据第二段提到And the freshness and lively spirit of the Beatles was exactly what the country needed to refresh itself.正是披头士的这种活力的精神是重振这个国家所需要的,故选C项.
30.C 细节理解题.第二段提到可知音乐可以振奋人心,第三段提到音乐可以激励人心和感知情绪的变化,故选C项没有提到.
31.A 推理判断题.根据第二段提到I have listened to music all my life.When I was twelve years old,the Beatles came to America and my whole world opened up.我一直在听音乐,当我十二岁的时候,披头士来到美国,我的世界也打开了,受到了影响,故选A项.
点评 阅读理解题测试考生在阅读基础上的逻辑推理能力,要求考生根据文章所述事件的逻辑关系,对未说明的趋势或结局作出合理的推断;或根据作者所阐述的观点理论,对文章未涉及的现象、事例给以解释.考生首先要仔细阅读短文,完整了解信息,准确把握作者观点.
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | As a result | B. | In a word | C. | By the way | D. | On the contrary |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源:黑龙江省哈尔滨市2016-2017学年高二下学期期中考试英语试卷 题型:短文填空
A festival for the Dead is held once a year in Japan. This is a traditional festival in Japan and many1.(celebrate) are held. This festival is a cheerful occasion.2.this day, the dead are said to return to their homes and they are welcomed by the living. As they are expected to be3.(hunger) after their long journey, food is laid out for them. Specially-made lanterns are hung outside each house4.(help) the dead to find their way. All night long, people dance and sing. In the early morning, the food that has been laid out for the dead is 5.throw) into a river or into the sea as 6.is considered unlucky for anyone living to eat it. In towns 7.are near the sea, the small lanterns hung in the streets the night before are placed into the water when the festival is over. Thousands of lanterns slowly drift(漂)out to sea 8.(guide) the dead on their return journey to the other world. At 9.same time, crowds of people stand on the shore watching the lanterns drifting away 10.they can be seen no more.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源:云南省昆明市2017届高三5月复习适应性检测英语试卷 题型:七选五
How to Feel Beautiful to the Inside
Public opinion may have some say in who is considered “beautiful” on the outside, but inner beauty takes on a whole other meaning. 1.. Learn what beauty means to you and have the confidence to live by your own rules starting today.
Ask yourself what beauty means to you. How do you define(定义)inner beauty? Is it a person who is always smiling? Someone who has kind words for everyone he meets? Or, is your definition of beauty more complex? 2.. Take a pen and a notebook and write down some words that help you describe inner beauty.
Have confidence in who you are. In addition to stressing your character strengths, you can apply other ways to feel more confident3.. This can be anything from making music to playing sports. Doing things you are good at builds self-respect.
Smile and laugh more. 4., just arranging your face into a smiling expression can thoroughly change your mood. Smiles can lead to a more positive mood and a more hopeful attitude. It can not only make you feel beautiful inside, but also improve your outer beauty.
5.. A reliable method of developing your own inner beauty is adopting the habit of seeing the beauty in everything. All around you, there are amazing people, places and things. Make an effort to slow down and acknowledge these daily.
A. Notice the beauty around you.
B. When you want to get feelings of confidence.
C. Even if you don’t quite feel up to it at the moment.
D. Besides, you should try to laugh as much as possible.
E. Take a moment to reflect on what beauty means to you.
F. It has more to do with your character than your appearance.
G. Frequently take party in activities in which you perform well.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com