分析 文章中主人公"我"是一个有着英语文学学位的毕业生,但对自己做什么工作在开始的时候很迷茫,做了一段时间的记者,后来又到出版商那里工作,后来有了足够的积蓄暂停了工作去搞写作,开始时对自己的写作并没有足够的信心,见了一次出版商,把自己的作品送了过去结果得到了好的反馈,从而增加了信心,最终幸运地找到自己喜爱的写作这种职业,并最终取得了成功.作者通过自己的故事想告诉我们坚持自己的目标就会得到回报.
解答 CBDA
29.C 推理判断题.根据上文的"but no sense of what I wanted to do"和下文的"just trying to earn an income.I tried journalism,…then finance,which I hated.Finally,I got a job…"可知作者对于找怎样的一份适合自己的工作这件事漫无目的.故选C.
30.B 细节理解题.根据第二段的"I decided to try to satisfy a deep-down wish to write a novel"可知作者决定写小说的目的只是满足自己内心深处的愿望,实现自己的梦想.故选B.
31.D 推理判断题.根据文章第三段的"It takes confidence to make a new start""My confidence dived""Believing my novel could not be published,I put it aside"及本段叙述了作者回答别人问题时提到"I'm writing a novel,but I'm not quite sure if I'm going to get there"可知,此时他的感觉应该是还不完全确定他现在是否还要继续写他的小说.故选D.
32.A 推理判断题.最后一段的大意为:我感觉似乎是难以置信的运气,当你开始去做一些不寻常的事情时,我们是看不到结局的.我最终还是在出版商的合同上找到了自己的名字,也就是说自己的小说还是出版了,这是一次难以置信的回报.因此是想告诉我们坚持自己的目标就会得到回报.故答案应为A.B项"刻苦努力是成功之路",不符合文章意思.C、D项停留于文章表面意思.
点评 阅读理解题测试考生在阅读基础上的逻辑推理能力,要求考生根据文章所述事件的逻辑关系,对未说明的趋势或结局作出合理的推断;或根据作者所阐述的观点理论,对文章未涉及的现象、事例给以解释.考生首先要仔细阅读短文,完整了解信息,准确把握作者观点.
科目:高中英语 来源: 题型:词汇应用
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源:云南省昆明市2017届高三5月复习适应性检测英语试卷 题型:阅读理解
Bike Share Toronto is the city’s official bike share program, designed to give locals and visitors a fun, affordable and convenient alternative to walking, taxis, buses and the subway. There are 200 Bike Share Toronto stations and 2,000 bikes across the city, making Bike Share the most accessible way to get around and explore.
How it works
●Become an Annual Member or buy a day Pass to access the system.
●Find an available bike nearby, and get a ride code or use your member key to unlock it.
●Take as many short rides as you want while your pass or membership is active.
●Return your bike to any station, and wait for the green light on the dock(停靠点)to make sure it’s locked.
Choose a plan
●For visitors
Day Pass: $7. Unlimited 30-minute rides in a 24-hour period.
3-Day Pass: $15. Unlimited 30-minute rides in a 72-hour period.
●For locals
Monthly Pass: $25. Unlimited 30-minute rides for a month.
Annual Membership: $90. Unlimited 30-minute rides for a whole year. The Annual Membership is the best deal for locals of Toronto and other frequent riders.
The first 30 minutes of each ride is included with the membership or pass price. Avoid extra fees by dropping off your bike every 30 minutes at any other station. If you keep a bike out for longer than 30 minutes at a time, you will be charged an extra $1.50 for the first 30 minutes over, $4 for the next 30 minutes, and $7 for each additional 30 minutes after that.
Contact us
●Customer Service: (855)898-2388
●Repair Service: (855)-2378
●Corporation Partners: (855)898-2398
●Employment Opportunities: (855)898-2498
1.Which is the most suitable choice for locals in Toronto?
A. Day Pass B. 3-Day Pass
C. Monthly Pass D. Annual Membership
2.How much will the extra fee be if you travel for two hours by bike?
A. $5.5 B. $9.5
C. $12.5 d. $15.5
3.For more information about working at Bike Share Toronto, contact it at _________.
A. (855)898-2399 B. (855)898-2378
C. (855)8989-2398 D. (855) 898-2498
4.Which of the following statement is TRUE?
A. A member can get a code or a key to the bike
B. Bike Share Toronto is a non-profit organization
C. Shared bikes have taken the place of other vehicles
D. The green light on the dock shows the bike is unlocked
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com