分析 这篇短文主要讲述了作为年轻人都有很多梦想.有大的梦想,有小的梦想.通向梦想的路上有许多困难.然后讲了许多实现梦想的方法.
解答 答案:62.C 细节理解题.根据第三段句子Follow Your Heart by Australian writer Andrew Matthews tells us that making our dreams come true is life's biggest challenge.澳大利亚作家安德鲁•马修斯《随心所欲》告诉我们,使我们的梦想成真是人生的最大挑战.可知随心所欲是澳大利亚的作者安德鲁•马修斯写的,故选C.
63.B 词义猜测题.根据第四段句子You may think you're not very good at some school subjects,or that it is impossible (不可能) for you to become a star.你可能认为你不擅长一些学科,或者对于你变成一个明星是不可能的.可知使我们的梦想成真是人生的最大挑战.challeng是挑战的意思,故选B.
64.A 细节理解题.根据第七段第二行句子Studying instead of (代替) watching TV will bring you better exam points.学习而不是看电视会给你带来更好的考试分数.可知去学习而不是看电视才能有好的考试成绩,故选A.
65.C 主旨归纳题.根据整篇文章内容及其第二段句子If you find a dream,what do you do with it?Do you ever try to make your dream come true?如果你有一个梦想,你做些什么?曾试着让你的梦想成真吗?可知主要讲了年轻人都有很多梦想.有大的梦想,有小的梦想.通向梦想的路上有许多困难.然后讲了许多实现梦想的方法.标题应是让你的梦想成真.故选C.
点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | 800-meter | B. | 800 meters | C. | 800-meters |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Types of friends | Description of friends |
| Friends of convenience | They can be the (62)neighboursor the mothers of our children's closest friends.They can (63)help us when we are in need.Though we don't talk about emotional topics,this doesn't mean that there isn't any (64)value to be found in these friendships. |
| Special-interest friends | We usually (65)share some interests with our special-interest friends,so we may have an (66)office friend,a tennis friend,or even a shopping friend. |
| (67)Historical friends | This kind of friendship was usually formed when we were children,so we know how we(68)looked before our teeth were straightened.Although we have little in common now,our getting together can(69)remind us of each other's happy old days. |
| Cross-generational friends | Cross-generational friends usually aren't from the (70)same generation.A friend like this may (71)represent an ideal mother or the person I want to be when I grow up. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | come | B. | isn't | C. | comes | D. | aren't |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 26.A.come | B.coming | C.comes | D.came |
| 27.A.in | B.in the | C.on | D.on the |
| 28.A.run | B.running | C.were running | D.ran |
| 29.A.to tell | B.to telephone | C.to find | D.to report |
| 30.A.through | B.at | C.on | D.under |
| 31.A.sit | B.sitting | C.be sat | D.sat |
| 32.A.them | B.they are | C.their | D.theirs |
| 33.A.help | B.helps | C.helping | D.helped |
| 34.A.was put | B.put | C.was | D.be put |
| 35.A.if | B.or | C.but | D.and |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com