分析 短文讲了曾经有一个叫比利的男孩,他很懒不爱起床,父亲为了帮助他早起,请求一位大人物的帮助,而大人物自己也起的很晚,经过一个月后大人物能起的很早,并且帮助了比利早起.比利的父亲惊讶,大人物告诉他,一个人的行为总是强于他的言语.我们不应该要求别人做我们自己都做不到的事.
解答 答案:46.F 细节理解题.根据第一段第一行句子Once a boy named Billy was lazy and didn't get up early every morning.曾经有一个叫比利的男孩,他很懒并且每天早上起的很晚.可知比利每天起的很早是错误的.故答案为F.
47.F 细节判断题.根据第二段第一行句子The father asked the great man to help Billy.父亲请求大人物帮助比利.可知不是比利自己请求帮助.故答案为F.
48.T 细节理解题.根据第一段第三行句子But the great man liked sleeping late,too.但是这个大人物也喜欢睡懒觉.可知起初大人物喜欢睡懒觉是对的.故答案为T.
49.T 细节理解题.根据第三段第一行句子Soon Billy got up early.The father felt surprised.很快比利起得很早,父亲觉得很惊讶.可知父亲惊讶的发现比利起得很早是正确的.故答案为T.
50.T 主旨判断题.根据文章内容及其最后一段句子A person's action is always stronger than words.We should not ask others to do what we can't do ourselves.一个人的行为总是强于他的言语.我们不应该要求别人做我们自己都做不到的事.可知短文告诉我们不应该要求别人做我们自己都做不到的事.是正确的.故答案为T.
点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,仔细推敲,运用学过的一些句型和语法进行翻译.最终确定最佳答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
Name:Edward Scott School:Kelvin Grove State High School Grade:7 Term ending:6,May | An Englishh boy | |
| Subjects | Assessment(评价) | |
| Mathematics | He is a little weak in this,but he has tried his best to catch up with others. | |
| Science | He can work out many difficulties.Well done! | |
| English | He is the best in the class.Keep it up. | |
| French | His reading is very good,he can remember many words. | |
| History | He is not so good at this,but has done better than before. | |
| Geography | He is familiar (熟悉的) with the names of many places in the world. | |
| Music | He doesn't like pop songs,though sings very well. | |
| Remarks(评语):Edward has the ability to do a lot better.More work is needed next term. | ||
| Class teacher:Ivy Principal:M.L.Martin School reopens:11,September | ||
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| A.A friend in need is a friend indeed. B.If winter comes,can spring be far behind? C.Follow your own course(路径),and let people talk. D.Give a man a fish and he will eat for a day.Teach a man to fish and he will eat for the rest of his life. E.Good painting is like good cooking; it can be tasted,but not explained. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | offer | B. | will offer | C. | offered | D. | is offering |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | is heard to | B. | is heard | C. | was heard to | D. | was heard |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com