分析 这篇短文中作者对青少年们如何正确的对待自己的情感,给我们提出了一些建议.作者认为只要我们学会这些技巧,我们就能度过生活中的难关,过舒适的生活.
解答 答案:61.E 细节理解题.根据第一段第一行句子As a teenager,you're trying to lean who you are You're going through mental and physical changes.作为一个青少年你将设法了解你是谁,你将通过精神和身体的改变,可知下文是你能处理不同的压力和设法在学校成功.故选E.
62.A 细节理解题.根据第二段句子What feeling are you experiencing?For example are you sad,stressed,angry,joyful or excited?你正在体验什感觉?是伤心的,有压力的,生气的,快乐的,还是兴奋?可知是给感受命名.故选A.
63.B 推理判断题.根据第二点技能Accept what you're feeling.接受你的感受,和So they are not willingto accept them hoping that they'll just go away 63 Remind yourself.所以他们不愿意接受他们希望…可知这个空应填然而那是不可能的.故选B.
64.D 细节理解题.根据第三个技能变得对你的感受熟悉,及You may record how you're feeling in the morning,afternoon and at night on a piece of paper.64. 你可以把你这一天的感受上午,下午,晚上写在纸上.可知写下它注意你的身体.故选D.
65.C 细节理解题.根据最后一个建议你应该表达你的感情.及 For example,you can express your feelings bycrying,exercising,writing about them比如你靠哭,锻炼,把他们写下来,来表达你的感情,可知下文这个空应该填你也可以把这种感受告诉你信任的某个人.故选C.
点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 41.A.decision | B.examination | C.description | D.discussion |
| 42.A.hope | B.sight | C.memory | D.control |
| 43.A.right | B.left | C.single | D.only |
| 44.A.speak | B.run | C.stand | D.climb |
| 45.A.important | B.helpful | C.impossible | D.cruel |
| 46.A.book | B.letter | C.novel | D.present |
| 47.A.experience | B.discover | C.lose | D.get |
| 48.A.attend | B.refuse | C.end | D.overcome |
| 49.A.information | B.knowledge | C.advice | D.success |
| 50.A.sometimes | B.seldom | C.ever | D.never |
| 51.A.confident | B.nervous | C.upset | D.serious |
| 52.A.expected | B.admired | C.recalled | D.believed |
| 53.A.came | B.fell | C.stayed | D.disappeared |
| 54.A.discouraged | B.encouraged | C.lazy | D.patient |
| 55.A.kindest | B.oldest | C.strongest | D.earliest. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| A survey about some Chinese students'hopes and dreams | |
Hopes of teenagers | ●Some students want to begin work as soon as possible to help (56)provide their parents with better lives. ●Some students hope to(57)continue studying after finishing school. ●Many students would like to do jobs they enjoy though money is of great (58)importance. ●Most students(59)choose computer programming as their jobs. |
(60)Dreams of teenagers | ●Some students have more realistic dreams such as working as volunteers at the World Cup and (61)travelling around the world. ●Some students have less realistic dreams such as becoming famous sports people or singers and (62)sailing across the Pacific Ocean. ●It is highly (63)impossible for some students to achieve their dreams such as being able to fly. |
Conclusion | ●The survey shows that teenagers'hopes are(64)similar while their dreams are different. ●You can't realize your dream (65)without holding on it and hard work. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| How can we forgive others | |
| Suggestion 1 | ◆(61)thinkofsomethingbeautifulandthepeopleyoulove |
| Suggestion 2 | ◆(62)don'twaitforotherstosaysorrytoyou |
| Suggestion 3 | ◆(63)trytoseethingsinother'sshoes |
| Suggestion 4 | ◆(64)don'tforgettoforgiveyourself |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com