7.Although some people don't like using automatic hand dryers in restrooms,it may actually be argued that motion-sensing hand dryers are a practical alternative to paper towels.More and more businesses are using automatic hand dryers in their restrooms today.I believe that our school would benefit from investing in automatic hand dryers in all the restrooms.
First of all,the automatic hand dryer is very sanitary(卫生的).Instead of pulling on a lever (手柄) that has been touched by a large number of students,users can just stick their hands under the air dryer.No germs can get on them because there is nothing to touch.Kids wouldn't get sick from the paper towel dispensers (纸巾盒) we now use at our school.This would keep kids'hands germ-free.
In addition,if the school buys automatic hand dryers,we can save money that can be spent on more important things.I have noticed that there is a terrible waste of paper towels in the restrooms.Students continuously pull on the lever,dispensing towels that they do not really need.It is annoying to find the dispenser empty.An automatic hand dryer costs about﹩500,with very little additional cost over time.On the other hand,paper towels can cost﹩25a case,or about﹩500a year,since we use about 20cases each year.After just one year,it would pay for itself.If we installed(安装) automatic hand dryers,we would not waste paper towels,and it would save the school a ton of money.
Finally,our bathroom is a paper towel mess!There are always piles of paper towels on the floor.Sometimes the extras fall from the dispenser unused.Many times kids make their used towel into a ball and aim for a basket.But if they miss the target,the paper ball stays on the floor.Paper towels leave so much litter in the restrooms that the restrooms are a mess--even before the end of the day!
Some people think that automatic hand dryers don't dry their hands as thoroughly as paper towels.People stand in front of the hand dryers for just a few seconds,and they are disappointed that their hands do not feel dry.However,studies have shown that when people dry their hands for at least 30seconds,automatic dryers actually dry much better than paper towels.It is difficult to get every part of your hand dry using paper towels.The air makes sure that your hands are completely dry…if you take a few extra seconds.
Keeping kids healthy,saving money,and helping our school stay clean are strong reasons for installing automatic hand dryers.Every day that goes by without having them means that we are continuing to have problems in our restrooms because we are using paper towels.Let's install automatic hand dryers as soon as possible!
31.The automatic hand dryers are more sanitary in thatB.
A.they can kill germs
B.they keep kids'hands free of germs
C.they cannot be reached by kids
D.they will clean themselves automatically
32.What is the main idea of the third paragraph?C
A.Schools should spend more money on important things.
B.Both automatic hand dryers and paper towels cost a lot.
C.Automatic hand dryers are more economical than paper towels.
D.Schools can make use of automatic hand dryers to make money.
33.The author seems to believe thatA.
A.the paper towel is the main reason for the bathroom mess
B.someone should be put in charge of the bathroom cleaning
C.it is a good idea not to allow kids to use paper towels
D.paper towels should be offered at a fixed time
34.Sometimes hand dryers don't dry our hands completely probably becauseD.
A.the dryer goes wrong
B.the dryer is in sleep mode
C.we don't know the operation of the dryer
D.we do not continue drying long enough
35.The main purpose of the text is toC.
A.discuss the benefits of a new product
B.protect kids from getting sick in school
C.persuade the school to install automatic hand dryers
D.call on people to pay more attention to the environment.
分析 要介绍了干手机器在学校里比纸巾所具有的优点,目的是劝说学校安装干手机器.
解答 B C A D C
31.B 细节题.根据第二段最后一句话This would keep kids'hands germ-free.得知,这种自动烘干机让孩子的手远离细菌,故选B.
32.C 主旨大意题.根据该段第一句if the school buys automatic hand dryers,we can save money that can be spent on more important things以及it would save the school a ton of money得知,自动干手机器可以为学校节省很多钱,所以推出要比纸盒更好,故选C.
33.A 细节题.在文章Paper towels leave so much litter in the restrooms that the restrooms are a mess--even before the end of the day!这句告诉我们纸巾让卫生间产生如此都的垃圾,以至于一片混乱,所以作者认为纸巾是造成脏乱的主要原因.
34.D 细节题.根据when people dry their hands for at least 30seconds当人们在干手机器下至少得30秒,事实上很多人都没有达到,所以认为手不是完全干了.
35.C 主旨大意题.通过全文的内容可知,主要介绍了干手机器在学校里比纸巾所具有的优点,目的是劝说学校安装干手机器.
点评 考察学生的细节理解和推理判断能力,做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确的选择.在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.