6.People are overweight for many reasons,the most important one of which is that they eat the wrong foods,get the wrong types of calories per meal,and they also eat meals at the wrong time each day.Food is more powerful than any weight loss pill,because the food that you eat can either make you thin or fat.This is true because your body is like an engine,and it only needs certain foods at certain intervals(间隔) each day.
Low-calorie Diets Do Not Work
The reason people cannot lose weight by starving themselves is that their metabolism(新陈代谢) will detect any major drop in calories and it will then adjust itself by burning fewer calories each day.That is the reason why you can eat 1,000 calories per day and not lose any weight,while your friends can eat 2,500 calories per day and not gain any weight.
Low-fat Diets Do Not Work
Many people in today's society are buying mostly low-fat or non-fat food at the grocery store.Everybody knows how much fat is inside the food they buy.However,people are getting fatter than ever before by doing this.They are not losing weight by changing to this low-fat lifestyle.
Losing weight has nothing to do with these things.One of the most important things you can do to control your weight is to eat the proper foods,such as fruit and vegetables,eat them at the right time,and exercise every d ay.If people make this a habit,they will lose weight.
25.What is the main reason why people are overweight?A
A.They eat the wrong foods at the wrong time.
B.They eat food with lots of calories.
C.They don't take weight loss pills.
D.They burn many calories every day.
26.The article is written in order toB.
A.tell readers not to buy low-fat or non-fat food.
B.tell readers how to lose weight.
C.tell readers about an important scientific discovery.
D.call on people to lose weight and stay healthy.
27.To realize the aim of your weight loss plan,you shouldD.
a.do exercise every day b.eat meals at the right time
c.eat fruits and vegetables d.eat low-fat or sweet food
e.eat the proper foods at each meal
A.a,b,c,d B.a,b,d,e C.a,c,d,e D.a,b,c.
分析 文章介绍人们肥胖的原因,为什么不能减肥成功,以及减肥的正确方法.
解答 25.A.细节题:从第一段的内容the most important one of which is that they eat the wrong foods,get the wrong types of calories per meal,and they also eat meals at the wrongtime each day.可知减肥失败的重要原因是在错误的时间吃了错误的食物,故选A.
26.B.主旨题:从文章内容可知是讲怎么减肥.故选B
27.D.细节题:由倒数第二段Many people in today's society are buying mostly low-fat or non-fat food at the grocery store,Everybody knows how much fat is inside the food they buy.可知减肥是不能吃油腻和甜食的,排除d,故选D
点评 在做阅读理解时,考生可快速阅读短文,通读测试题,明确考察点,在对应细读,加快做题速度.有时间还可以复查校对答案.