分析 布朗先生在他成为一个著名的律师前住在一个村庄里.他还记得在他大学的学习期间的艰苦生活.而且他的父母为了他借了很多的钱.所以他努力工作,尽力的赚到更多的钱.
现在他和他的家人住在一个漂亮的房子里还有他聪明的儿子理查德.他非常喜欢这个孩子,把他送到这个城市最好的学校.他希望理查德过上幸福的生活,可以买一切这个男孩想要的东西.他希望他的儿子能成为一个伟大的科学家.但他不知道理查德讨厌学习并花很多时间用来玩.现在他对钓鱼感兴趣,有时也会逃学.所以他在考试上挂科了.Young女士,他的班主任,告诉他不要这样做,但是他不听.那个下午男孩又迟到了,老师开始生气.
Young女士说"理查德,明天晚上我将拜访你的父亲.""我会请教他一个更好的方法来教育你.""你最好不要跟他说话"男孩说."否则你会支付一笔咨询费!"
解答 36.B.逻辑推理题.根据文章第一段:"Mr.Brown had lived in a village before he became a famous lawyer.He remembered his hard life during studying in the college.And his parents borrowed much money for him.So he worked hard and tried his best to get more money."可知布朗先生在大学的生活很艰苦,父母还为了他借了很多钱,所以他努力工作想赚更多钱,由此推断布朗先生努力工作是为了过幸福的生活.
37.D.逻辑推理题.根据文章第二段:"He likes the boy very much and sent him to the best school in the city.He hopes Richard to live a happy life and buys everything the boy wants.He wishes his son could become a great scientist."可知他希望儿子过得幸福,能够成为伟大的科学家,由此可推断他把儿子送到最好的学校是为了让他在班里好好学习,故选D.
38.A.词义理解题.根据文章第三段:"But he doesn't know Richard hates studying and spends much time in playing.Now he's interested in fishing and sometimes cuts classes.So he failed in the exams."可知理查德讨厌学习,花更多时间去玩,他对钓鱼有兴趣,还挂了科,所以联系上下文可知"cuts classes"为逃学的意思.
39.B.细节理解题.根据文章第三段:"She became angry after the boy was late again one afternoon."可知班主任生气是因为他总迟到,故选B.
40.A.细节理解题.根据文章最后一段:"You'd better not talk with him,madam,"said the boy."Or you'll pay for a fee(费) for his advisory service!"可知他不尊重班主任,一点也不害怕班主任,故选A.
点评 快速阅读全文,掌握文章大意,并认真阅读题目,把握好相应的文章细节,做出正确解答.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| The Coca Cola Company has a new invention-the"Plant Bottle".It is partly made from plants.It shows how businesses can help to deal with the problem of climate(气候)change. | Now the UK has a new light bulb that can last 25 years or more.It is green and environment friendly,and as bright as the old light bulbs,but it costs?30. |
| A Korean designer,Jaebeom Jeong,has invented a"cart rider".The idea is to put a shopping cart and a bicycle together.That should add some fun to your weekly shopping! | If you sit in a chair for too long or in a bad position(位置),your back may begin to hurt.Now there is a new chair that could help you avoid that.It was developed by German scientists.It makes noises to tell users when they need to move. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 16.A.last | B.spread | C.burn | D.change |
| 17.A.turn | B.cut | C.put | D.move |
| 18.A.station | B.building | C.ground | D.brick |
| 19.A.news | B.plan | C.decision | D.fact |
| 20.A.When | B.Although | C.Whatever | D.Whether |
| 21.A.slowly | B.hard | C.regularly | D.fast |
| 22.A.money | B.space | C.place | D.distance |
| 23.A.alive | B.alone | C.asleep | D.awake |
| 24.A.about | B.for | C.by | D.with |
| 25.A.generous | B.funny | C.wise | D.surprising |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | How | B. | What | C. | What a | D. | How a |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com